تاریخ : سه شنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۳ Tuesday, 21 May , 2024
6
معین الدین سعیدی در گفت و گو با جمهوریت:

لایحه عفاف و حجاب از دستور کار مجلس خارج شود/یقه نهادهای با بودجه میلیاردی برای حجاب را بگیرید

  • کد خبر : 205474
  • 20 مرداد 1402 - 8:57
لایحه عفاف و حجاب از دستور کار مجلس خارج شود/یقه نهادهای با بودجه میلیاردی برای حجاب را بگیرید
نماینده مجلس: با توجه به تجارب قبلی، بررسی لایحه عفاف و حجاب طبق اصل ۸۵، به جای ایجاد آرامش در جلسه، منجر به بروز نگرانی های بیشتر می شود لذا با بررسی با این لایحه در کمیسیون به جای صحن مجلس مخالف هستم.

جمهوریتنماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «باید لایحه عفاف و حجاب از دستور کار مجلس خارج شود» گفت: باید یقه آن نهادهایی را گرفت که میلیاردها میلیارد اعتبار برای تببین فلسفه حجاب گذاشتند و الان به جای پاسخگویی، مدعی هستند؛ آن ها چه کردند؟

معین الدین سعیدی در گفت و گو با خبرنگار جمهوریت در واکنش به موافقت فراکسیون انقلاب اسلامی برای بررسی لایحه عفاف و حجاب طبق اصل ۸۵ قانون اساسی (بررسی در کمیسیون به جای صحن علنی ) گفت: تجربه بسیار تلخی از بررسی طرح ها و لوایح طبق اصل ۸۵ داریم که نمونه آن طرح صیانت و قانون جوانی جمعیت است.

وی افزود: انگار رویکرد برخی از عزیزان در مجلس درباره مواردی که بسیار مورد حساسیت جامعه است، این است که به جای بررسی در صحن آن را به کمیسیون های تخصصی ببرند حال اینکه اگر این طرح ها در صحن علنی مورد رسیدگی قرار گیرد ، تمامی نمایندگان و مردم ناظر بر جزییات طرح ها و لوایح و پیشنهادات خواهند بود.

سعیدی تاکید کرد: با توجه به تجارب قبلی، بررسی لایحه عفاف و حجاب طبق اصل ۸۵، به جای ایجاد آرامش در جلسه، منجر به بروز نگرانی های بیشتر می شود لذا با بررسی با این لایحه در کمیسیون به جای صحن مجلس مخالف هستم.

این نماینده مجلس در ادامه در تشریح دلایل مخالفت خود با لایحه عفاف و حجاب گفت: یکی دانستن عفاف و حجاب کاملا اشتباه است چه اینکه افرادی هستند که در ظاهر محجبه اند اما عفیف نیستند و برعکس آن هم است؛ در این موضوع سیره امامین انقلاب و حاج قاسم سلیمانی وجود دارد.

وی ادامه داد: درست است که کشف حجاب یک حرام شرعی و سیاسی است اما آیا با این روش ها و به زور قوه قهریه و جریمه می توان حجاب را در کشور تببین کرد؟ اتفاقا الان باید یقه آن نهادهایی را گرفت که میلیاردها میلیارد اعتبار برای تببین فلسفه حجاب گذاشتند و الان به جای پاسخگویی، مدعی هستند؛آن ها چه کردند؟ این موضوع نشان داد که با اعتبار و اینگونه موارد اتفاقی رخ نمی دهد بلکه موضوع حجاب یک فرآیند تدریجی و مباحث فرهنگی است.

سعیدی خاطرنشان کرد: بنابر اعتراف مشاور رییس جمهور، در ۷۵ درصد از مساجد بسته است؛ اهمیت نماز که از حجاب بیشتر است اما ما چه کرده ایم و سیاست های فرهنگی ما به چه شکلی بوده که اکنون با این معضل مواجه شده ایم؟

وی با بیان اینکه بیماران خاص برای تامین داروهای‌شان با چالش مواجه اند، گفت: مصداص بارز ربا را می توان در بانکداری کشور دید که ربا در حکم محاربه با خداست؛ تمامی این اتفاقات را شاهدیم که اهمیت همه آن ها به مراتب از حجاب بیشتر است.

سعیدی با اشاره‌ به تورم و مشکلات معیشتی گفت: وضعیت به گونه ای که مرغ از سفره مردم پر کشیده و یا به خاطر کمبود منابع مالی قانون حمایت از معلولان اجرایی نمی شود؛ آیا باید این ها اولویت دولت و مجلس باشد یا اینکه موضوع حجاب که خلا قانونی برای آن وجود ندارد؟

وی در جمع بندی با تاکید بر لزوم توجه به اولویت های کشور بیان کرد: همان طور که رهبری کشف حجاب را حرام سیاسی و شرعی عنوان کردند، رسیدگی به مشکلات مورد اشاره مردم به مراتب حرمت شرعی و سیاسی بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید:

لینک کوتاه : https://jomhouriat.ir/?p=205474

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰