جمهوریت – فارس نوشت : «جبهه پایداری اختلاف جدی با قالیباف ندارد و خیلی از کارهای این مجلس به خوبی پیش رفته و وحدت باعث موفقیت مجلس شده». این ها سخنان عضو شورای مرکزی جبهه پایداری و نماینده زنجان، مهدی باقری است.
عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی مهدی چمران نیز میگوید که نیروهای انقلابی با یک دیگر مشکلی ندارند و «مسئله وحدت یک دو دو تا چهارتاست و خیلی طبیعی است» که اگر نیروهای انقلاب با یک دیگر هماهنگ باشند، پیروزی دست یافتنی تر است.
در همین راستا عضو شورای مرکزی جمعیت پیشرفت و عدالت،(حزب نزدیک به قالیباف) قاسم یکله میگوید در موضوعات مختلف، اختلاف نظر طبیعی است اما در مباحث مبنایی و بزنگاه و آوردگاه های مهم نیروهای انقلابی با یک دیگر وحدت دارند و راهبرد ما هم در انتخابات پیش رو هماهنگی با همه گروه های جبهه انقلاب است.
البته برخی رسانههای اصلاح طلب مثل انصاف نیوز ادعای دیگری داشته و میگویند که اختلافات جبهه پایداری و قالیباف هر روز بیشتر میشود، این صحبتها در حالی است که چندی پیش دبیرکل جبهه پایداری، صادق محصولی رویکرد و استراتژی جبهه پایداری را مطرح کرده و گفته بود که اتفاقا ما به دنبال وحدت هستیم و «استراتژی ما وحدت با حفظ اصول است».
نماینده اصلاح طلب مجلس دهم کمال پیرموذن نیز معتقد است که جریان اصلاحات و اعتدالی در کل کشور با یک دیگر هماهنگ شده و به دنبال وحدت هستند و در هر منطقه چندین گزینه دارند و در تهران هم احتمالا یک لیست مشترک بدهند و می گوید که «ما به دنبال این هستیم که با وحدت ۱۷۰ کرسی مجلس بعدی را به دست بیاوریم».
بیشتر بخوانید:
- بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس آغاز شد
- قانون انتخابات مجلس اصلاح شد
- موضع جامعه روحانیت درباره انتخابات مجلس
- اصولگرایان استارت رسمی انتخابات مجلس را زدند
- احتمال اجماع لیست نهایی تهران در اردوگاههای اصولگرایان
- عارف جلسات منظم با استانداران ادوار دارد و به دنبال رقابت انتخاباتی است
- سازماندهی هستههای انتخاباتی شورای وحدت در تهران
- استراتژی جبهه پایداری در انتخابات مجلس چیست؟
- درخواست انتخاباتی محسن هاشمی از حسن روحانی
- موافقت کمیسیون احزاب با فعالیت ۶ جبهه سیاسی
- استقبال روزنامه جوان از مخالفت حسین مرعشی با مواضع انتخاباتی میرحسین موسوی و تاجزاده
- رایزنی انتخاباتی اصلاح طلبان؛ لیست مشترک کارگزاران، ندا و اعتدال و توسعه
- نشست انتخاباتی کارگزاران و برنامه روحانیون مبارز برای خبرگان
- نقش ناظرین در افزایش مشارکت در انتخابات