تاریخ : پنجشنبه, ۱۴ تیر , ۱۴۰۳ Thursday, 4 July , 2024
6

منتقدان و موافقان عارف و شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان

  • کد خبر : 87709
  • 19 شهریور 1398 - 20:01
منتقدان و موافقان عارف و شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان

جمهوریت : «محمدرضا عارف» رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان روزی که به این منصب انتخاب می شد شاید هرگز تصور نمی کرد چنین آماج انتقادات از یک سو و طرفداری ها از سوی دیگر باشد. این روزها اما بازار انتقاد و حمایت از او داغ است. «علی محمد نمازی» عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران […]

جمهوریت : «محمدرضا عارف» رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان روزی که به این منصب انتخاب می شد شاید هرگز تصور نمی کرد چنین آماج انتقادات از یک سو و طرفداری ها از سوی دیگر باشد. این روزها اما بازار انتقاد و حمایت از او داغ است.

«علی محمد نمازی» عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی هم در واکنش به عملکرد فراکسیون امید و شورای عالی سیاستگذاری گفته بود: «عارف به عنوان رئیس فراکسیون امید و شورای سیاست‌گذاری اصلاح طلبان اول یک عذرخواهی به مردم و اصلاح طلبان بدهکار است، با توجه به عملکردی که در این رابطه از خود برجای گذاشت.»

«بیژن نوباوه» اصولگرا هم در انتقاد از عارف گفته است: «وقتی با فرد بالای لیست امید که نمی‌خواهم اکنون اسم آن را بیاورم اما قبلا آورده‌ام، صحبت می‌کنیم و او می‌گوید من فقط ۶نفر اول لیست را می‌شناسم یعنی بدترین اتفاق ممکن و با این حرف جز عقب مانده‌ترین کشورها می‌شویم.»

«صادق زیباکلام» استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در ارزیابی عملکرد عارف و فراکسیون امید گفته است: «به هیچ عنوان نمره قابل قبولی را به عملکرد عارف نمی‌دهم اما مساله تنها رئیس فراکسیون امید نیست. همین نمره منفی را به اشخاص دیگری همچون سعید حجاریان، مصطفی تاج‌زاده و مابقی چهره‌های اصلاح‌طلب هم می‌دهم. عملکرد آن‌ها بسیار به اصول‌گرایان شبیه شده است.»

«ناصر ایمانی» دیگر چهره اصولگرا هم درباره عارف و جناح رقیب گفته است: «این روزها باید جناح اصلاح‌طلب را محافظه‌کار و جناح اصولگرا را تندرو دانست. موضع فراکسیون امید محافظه‌کاری نیست. مشکل این‌ جریان این‌ نیست. اما روحیه برخی افراد نظیر عارف را زمانی که با خط مشی فردی‌ مثل مصطفی تاجزاده مقایسه می‌کنیم، فاصله‌ها مشخص‌ می‌شود.»

«اسماعیل گرامی مقدم» عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در مقام دفاع از عارف گفته است: «اگر آقای عارف به مسائل جامعه نپرداخته، احزاب چه قدر به مسائل جامعه پرداختند تا از طریق مقایسه کردن با عملکرد عارف، بتوان میزان ضعف او در مدیریت شورا را به دست داد. من نقدها را می‌پذیرم. اما نباید مخاطب نقدهای او آقای عارف باشد، بلکه به همه بر می‌گردد. یعنی انتقادات [عبدالله] ناصری به همه اصلاح‌طلب‌ها و احزاب سیاسی زیرمجموعه اصللاحات بر می‌گردد.»

«سعید نورمحمدی» عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان هم معتقد است: «تصور ما بر این است که عده‌ای تصمیمات خودشان را به خاتمی و عارف تحمیل می‌کنند و برای مشروعیت بخشیدن به سیاست‌هایشان، خودشان را پشت آنها پنهان می‌کنند.»

دیگر عضو اعتمادملی اما نظر متفاوت تری دارد؛ «محمد صادق جوادی حصار» می گوید: برای دعوت از افراد حقیقی در شورایعالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان «قید در صورت نیاز» آمده بود که در عمل باعث شد یک سوم اعضای این شورا هم در مرکز و هم در استان‌ها افراد حقیقی باشند، این روند منطقی پیش نرفت و سوء استفاده هایی انجام گرفت. به همین دلیل افرادی با ظرفیت پایین در اثر همین کارکرد وارد لیست‌های انتخاباتی شدند.

«احمد حکیمی پور» دبیر کل حزب اراده ملت در نقد عملکرد شورای عالی سیاستگذاری گفته است: «بزرگترین ایراد به شورای عالی سیاستگذاری غیر پاسخ‌گو بودن و حاکمیت “مناسبات محفلی” و “پنهان” است. حزب اراده ملت کتبی و شفاهی ایرادات را متذکر شده است و با حفظ انتقادات و استقلال تشکیلاتی در ساختار شورای عالی می مانیم.»

لینک کوتاه : https://jomhouriat.ir/?p=87709

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰