جمهوریت–عبدالکریم حسینزاده اظهار کرد: در نظام به اصطلاح توانمندسازی یک اصلی وجود دارد و آن هم اینکه بعد از شناسایی سکونتگاههای غیر رسمی در کلانشهر تهران و یا در مناطق محروم باید ببینیم مبدا مهاجرت کجاست.
وی افزود: وقتی که مبداهای مهاجرت را کشف میکنیم، اگر سرمایهگذاری خودمان را برای پایدارسازی و در واقع توانمندسازی این موضوعات به مبدایی که از آن مهاجرت کردند ببریم قاعدتاً این افراد باز خواهند گشت.
معاون توسعه روستایی رئیس جمهور ادامه داد: خیلی از افرادی که واقعاً مجبور به مهاجرت در پیرامون تهران شدند حتی صاحب شغلهای واقعی نمیشوند. شغلهای کاذبی وجود دارد که در آن فعالیت میکنند و ما فکر میکنیم میشود شغلهای وصل شده به خوشهها و به اصطلاح زنجیرههای اقتصادی پایدار را برایشان در مبدا به وجود آورد و آنها را انتقال داد.
وی ادامه داد: یکی از بزرگترین سکونتگاههای غیر رسمی حاشیه نشینهای کشور در چابهار قرار دارد و اگر با توجه به مباحثی که درباره توسعه آن منطقه مطرح شده اگر ما هرچه سریعتر برنامهریزی استراتژیک و راهبردی برای آنجا نداشته باشیم امکان اینکه با این تشدید مهاجرتها و مسائلی از این قبیل روبرو باشیم زیاد است.
حسینزاده افزود: لذا برنامه دولت در کنار روند برنامهریزی برای توسعه سرزمینی توانمندسازی و از بین بردن معضلات و مشکلات جامعه حاشیه نشین چابهار است که بتواند به اصطلاح از وضعیت رنج باری که در آن قرار دارد نجات یابد.
وی تاکید کرد: در واقع برنامه دولت توانمندسازی برای رفع معضلات حاشیه نشینی چابهار است. قطعا دردولت و نظام برنامه ریزی برای مناطق محروم، برنامه ریزی داریم تا کارهای عملیاتی را شروع کنیم.
بیشتر بخوانید:
- مهاجرت سازنده برنامه «ایرانگرد» به عمان
- عـراق، کویت شد / موج مهاجرت برای کار
- شیخی، نماینده مجلس: آمار مهاجرت پزشکان، وحشتناک است
- هشدار یک نماینده به پزشکانی که قصد مهاجرت دارند
- واکنش رئیسی به «افزایش موج مهاجرت در میان پزشکان»
- واکنش سخنگوی سپاه به مهاجرت پزشکان ایرانی
- مهاجرت؛ موضوع تهدیدکننده «سلامت»
- مهاجرت پرستاران تشدید شد| دو تا سه برابر استعفاها در نظام سلامت
- آمار شوکه کننده| فقط ۱۶ درصد ایرانیان به فکر مهاجرت نیستند!