جمهوریت -یک دهه پس از این انفجار در سریال گاندو که به گفتهی رئیس وقت صداوسیما با همکاری سپاه تولید شده بود روایتی خلاف روایت رسمی که آن را یک حادثه حین جابهجایی سوخت توصیف میکرد، به تصویر کشیده شد.
در یکی از قسمتهای این سریال، یک مامور ارشد سازمان اطلاعات سپاه با بازی وحید رهبانی میگوید: ‘در انفجار بیدگنه ابتدا ما فکر میکردیم انفجار یک سانحه بوده، اما دوسال بعد در اسنادی که ویکی لیکس منتشر کرد، مشخص شد جاسوسی که با نام رحمت والی به عنوان کارمند به این پایگاه وارد شده بود این عملیات تروریستی را به دستور آمریکاییها و موساد و همکاری گروهک مجاهدین خلق انجام داده است’
حالا پس از ۱۳ سال تغییر تازهای در روایت رسمی از انفجار بیدگنه ایجاد شده است.
خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه، در سال ۱۳۹۸ در گزارشی به بهانهی سالگرد این رخداد اسامی ۳۹ نفر را به عنوان ‘شهدای اقتدار’ اعلام کرد. اما حالا صداوسیما شهدای انفجار مرکز موشکی در آبان ۹۰ را حدود ۳۰ نفر اعلام کرده است.
اگر بپذیریم که میانخطوط روایتهای منتشرشده از آنچه در آبان ۹۰ در بیدگنه رخ داد نشانگر آن است که موساد از جزییات تصمیم ایران برای تست موشک قارهپیما مطلع شده و با این انفجار از انجام آن جلوگیری کرده است میتوان نتیجه گرفت که حدود ۹ نفری که حالا دیگر به عنوان شهدای این واقعه به رسمیت شناخته نمیشوند از عوامل ترور حسن طهرانی مقدم و همراهانش بودهاند.