اما مصوبه روز گذشته مجلس در قالب بند الحاقی «یک» تبصره ۹ لایحه بودجه بود که تاکید دارد: «در اجرای ماده ۹ قانون هوای پاک بهمنظور کاهش آلایندگی شهرها، واردات انواع خودروهای سواری نو و کارکرده با عمر کمتر از ۵سال برقی و هیبرید به داخل کشور مجاز بوده و حقوق ورودی خودروی برقی برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی شهرها در سال ۱۴۰۳ معادل نیمدرصد و برای سایر متقاضیان ۴واحددرصد و حقوق ورودی خودروهای تمام برقی- بنزینی (هیبریدی) ۱۵درصد تعیین میشود.» پیش از این در ۲۵دیماه همین میزان تعرفه برای واردات خودروهای برقی و هیبریدی در کمیسیون تلفیق بودجه تصویب شده بود. بنابراین مجلسیها دیروز مهر تاییدی بر ارقام اعلامی از طرف کمیسیون تلفیق زدند. همچنین طبق مجوز صادره از طرف مجلس، وزارت صنعت، معدن و تجارت مجاز است در قبال سرمایهگذاری در گسترش حملونقل عمومی برقی، توسعه زیرساختهای آن، انتقال فناوری و افزایش داخلیسازی خودروهای برقی-بنزینی (هیبریدی)، تخفیف در پرداخت حقوق ورودی واردات این نوع خودروها و قطعات منفصله آن را اعمال کند.
مجوز مجلس برای واردات کارکرده های برقی
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز گذشته خود در ادامه بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ مجوز واردات انواع خودروهای نو و کارکرده برقی به کشور را صادر کردند.
جمهوریت–نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز گذشته خود در ادامه بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ مجوز واردات انواع خودروهای نو و کارکرده برقی به کشور را صادر کردند. ساکنان بهارستان درحالی روز گذشته به واردات خودروهای برقی رای مثبت دادند که واردات این دست از خودروها پیش از این مجاز بود و حتی حقوق گمرکی واردات آنها نیز ۲۴دیماه توسط هیاتوزیران به تصویب رسیده بود. البته مصوبه دیروز خانه ملت، برای اولین بار واردات خودروهای برقی کارکرده را مورد تایید قرار داده است، این در شرایطی است که هنوز خبری از ابلاغ آییننامه واردات خودروهای کارکرده از طرف هیاتدولت نیست. خودروهای برقی، محصولات جدیدی در سطح جهانی هستند که قیمتهای نسبتا بالایی نسبت به محصولات بنزینیها دارند.
لینک کوتاه : https://jomhouriat.ir/?p=227072
- منبع : دنیای اقتصاد
- بدون دیدگاه