جمهوریت–با پایانیافتن انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی و اعلام نتایج حوزه انتخابیه تهران، برای نخستین بار شاهد حضور خواهر و برادر در مجلس شورای اسلامی خواهیم بود.
انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در حوزههای انتخابیهای که در انتخابات اسفند ماه تکلیف کرسیهای مجلس در آن حوزهها مشخص نشد روز گذشته برگزار شد.
یکی از این حوزههای انتخابیه که برای نخستین بار چشم هرمزگانیها نیز به آن دوخته شده بود، حوزه تهران بود که از مجموع ۳۰ کرسی، در انتخابات اسفند ماه تکلیف ۱۴ مرسی مشخص شده بود و سرنوشت ۱۶ کرسی به انتخابات دور دوم کشیده شد.
ابوالقاسم جراره که در چندین لیست از جمله لیست امنا، جمعیت جوانان انقلاب و صبح ایران حضور داشت در این انتخابات توانست با اخذ ۲۸۸۷۷۱ رأی، یکی از کرسیهای مجلس را به دست آورده راهی بهارستان شود.
جراره از جوانان دههشصتی استان هرمزگان و مستشار دیوان محاسبات کشور است که در مجلس نهم از حوزه بندرعباس بهعنوان جوانترین نماینده حضور یافت و برای دور دوازدهم مجلس، ترجیح داد از حوزه انتخابیه تهران در انتخابات شرکت کند، این در حالی است که فاطمه جراره (خواهر ابوالقاسم جراره) که در دورههای متوالی بهعنوان نماینده مردم بندرعباس در شورای اسلامی شهر بندرعباس حضور داشت، برای انتخابات مجلس شورای اسلامی نامنویسی کرد و توانست در انتخابات اسفندماه با ۷۰۲۱۴ رأی بهعنوان اولین بانوی هرمزگانی راهی بهارستان شود.
حالا با راهیابی ابوالقاسم جراره به مجلس از تهران، و منتخب شدن فاطمه جراره از حوزه انتخابیه مرکزی هرمزگان شاهد حضور اولین خواهر و برادر در تاریخ مجلس شورای اسلامی هستیم که توانستهاند در یک دوره مجلس کنار هم بر کرسی نمایندگی مردم تکیه بزنند.
هرمزگان در مجلس شورای اسلامی ۵ کرسی شامل ۳ کرسی در حوزه مرکزی، یک حوزه در شرق و یک حوزه نیز در غرب دارد که با توجه به انتخاب یک هرمزگانی از حوزه تهران میتوان انتظار داشت در مجلس دوازدهم ۶ نفر برای دفاع از حقوق این استان مهم با یکدیگر متحد و کنار هم خواهند بود.
گفتنی است در انتخابات دوازهمین دوره مجلس از هرمزگان در حوزه مرکزی احمد مرادی، فاطمه جراره و محمد آشوری تازیانی از حوزه شرق سید عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی و از حوزه غرب نیز احمد جباری راهی مجلس شدهاند.
بیشتر بخوانید:
- با یک عکس و فیلم نمیتوان انتخابات را زیر سوال برد
- از انتخابات مجلس هفتم دیگر رای ندادهام جز یک بار به روحانی
- شرایط رأی دادن در مرحله دوم انتخابات مجلس
- تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم
- تبلیغات داوطلبان مرحله دوم انتخابات
- جزئیاتی از برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
- تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از امشب آغاز میشود
- تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک
- شرایط رأی دادن در مرحله دوم انتخابات مجلس
- فهرست کامل ائتلاف انتخاباتی اُمنا در مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم
- کنایه روزنامه فرهیختگان به عدد مشارکت در انتخابات مجلس در تهران/به عدد «مشارکت» فکر کنید
- اعلام رسمی نتایج انتخابات مجلس دور دوم در تهران و شبستر
- حضور ۱۴ منتخب زن در مجلس دوازدهم