تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024
3
احمد حکیمی پور:

اقلیتی محض در درون حاکمیت در پى حکومت اسلامی است

  • کد خبر : 214424
  • 17 مهر 1402 - 22:44
اقلیتی محض در درون حاکمیت در پى حکومت اسلامی است
احمد حکیمی پور گفت: اقلیتی محض در درون حاکمیت رخنه کرده است که بقای خودش در متن را در انتخاباتی با کمترین رای ممکن خود می بیند و به همین دلیل به نوعی، حکومت اسلامی را دنبال می کند.

جمهوریت-سعید شمس نوشت: احمد حکیمی پور گفت: اقلیتی محض در درون حاکمیت رخنه کرده است که بقای خودش در متن را در انتخاباتی با کمترین رای ممکن خود می بیند و به همین دلیل به نوعی، حکومت اسلامی را دنبال می کند.

احمد حکیمی پور، فعال سیاسی اصلاح طلب در گفتگو با نواندیش گفتبعد از سخنان رهبری درباره اهمیت انتخابات که در اولین روز سال بیان کردند، توقع این بود همه دستگاه‌ها و ارگان‌هایی که به نوعی به امرِ انتخابات مرتبط هستند، تلاش شان را به کار بگیرند تا مقدمات برگزاری انتخاباتی در شرایط مطلوب و تاًثیرگذار فراهم شود. اما هر چقدر که به روز یازدهم اسفند ماه نزدیک می‌شویم، حرکت و کار کمتری در راستای اقناع مردم برای رای دادن می‌بینیم. واقعاً معلوم نیست چه خبر است که در نظام اجرایی کشور اراده‌ای برای شکل گیری انتخاباتی پرشور مشاهده نمی‌شود. در واقع شاهد سردرگمی در دستگاه اجرایی و نظارتی هستیم. یعنی هم مجلس و هم دولت و سایر ارگان‌ها در ارتباط با بازگشت اعتماد عمومی تعلل کردند.

دبیرکل حزب اراده ملت ایران در ادامه بیان داشت: حاکمیت باید تصمیم شجاعانه‌ای بیگرد تا بتواند فضای داخلی کشور را تغییر بدهد. به هرحال نکته غیرقابل انکار این است که مردم فاصله از حاکمیت گرفته اند، به طوری که بی اعتمادی چیزی نیست که کسی یا کسانی بتواند انکارش کنند. بی اعتمادی به جایی رسیده است که لایه‌های مختلف جامعه نسبت به رفع مشکلات شان در ناامیدی مطلق قرار دارند. در واقع وقتی با وجود این همه مشکلات اعم از گرانی، بیکاری، شرایط نامناسب آموزش، کمبود‌های بخش درمان و … کسی کاری نمی‌کند و توجه دستگاه‌ها به موضوع‌های بی اهمیت یا کم اهمیت است، چطور می‌توان به مردم گفت به مسئولان اعتماد کنند؟ تکرار می‌کنم، حاکمیت برای بهتر شدن شرایط و بازگشت امید و آرامش به جامعه باید تصمیمی شجاعانه بگیرد تا مردم به این باور برسند که مسیر انتخابات می‌تواند به رفع مشکلات شان کمک کند.

او افزود: اقلیتی محض در درون حاکمیت رخنه کرده است که بقای خودش در متن را در انتخاباتی با کمترین رای ممکن خود می‌بیند و به همین دلیل به نوعی حکومت اسلامی را دنبال می‌کند. این گروه با اکثریت مردم کاری ندارد و دغدغه‌های عمومی را مهم نمی‌داند. در واقع این گروه تندرو با ۱۰ درصد مردم کار دارد. آنهم در حالی که گلوگاه‌های اصلی حاکمیت در دست شان است و به همین دلیل به راحتی موج صحبت‌های رهبری درباره انتخابات را خنثی کردند. متاًسفانه صدای شان هم بلند است و می‌توانند هر کاری را که لازم بدانند، انجام بدهند. با این توضیح که رفتار این دسته هیچ فرقی با براندازان ندارد. یعنی هر دو گروه درصدد این هستند که مردم را ناراضی و ناامید کنند.

نماینده ادوار مجلس تصریح کرد: همچنین یک اقلیت هم گمان شان این است که مهمترین مدافعان نظام و انقلاب هستند و نمی‌دانند که آن‌ها هم به نوعی با براندازان همسویی دارند. در این بین مردم بین این دو گروه اقلیتِ خسارت زا مانده اند و روز به روز گرفتارتر و ماًیوس‌تر می‌شوند. باید گفت، نهاد‌هایی که مسئولیت دارند، باید از ادامه رفتار‌های هزینه ساز این دو گروه اقلیت جلوگیری کنند، چون دیگرانتخابات دغدغهِ مردم نیست. یعنی مردمی که گرانی را با تمام وجود حس می‌کنند و هر روز با مشکلات بیشتری مواجه می‌شوند، چرا باید به فکر انتخابات و رای دادن باشند؟ برای اصلاح این شرایط نگران کننده گشایش اقتصادی اصلی‌ترین کاری است که باید در دستور کار مسئولان قرار بگیرد و همچنین باید بدانند، ادامه وضعیت فعلی با هیچ دلیل و بهانه‌ای توجیه نمی‌شود. مگر می‌شود، برای رفع نشدن مشکل معیشت مردم دلیل آورد و ابراز ناتوانی کرد؟ با این توضیح که اصلاح اقتصادی به شرطی محقق می‌شود که کار دست کسانی باشد که کاردان هستند و تجربه کافی برای تاًثیرگذاری دارند. اینکه کسانی با ادعای انقلابی گری به میدان بیایند و کارنابلد باشند، دردی را درمان نخواهد کرد.

حکیمی پور در پایان گفت: در شرایطی که همه چیز به هم ریخته است، باید منتظر ماند و دید گروهی که فکر می‌کنند عملکردشان عملکردی درست است ، چقدر به منافع و امنیت ملی فکر می‌کنند. این سئوال مهمی است که در این سال‌ها چطور برخی فرصت پیدا می‌کنند تا با نادیده گرفتن وضعیت بد و نگران کننده، شرایط را برای ماندگار کردن بحران فراهم کنند؟

بیشتر بخوانید:

لینک کوتاه : https://jomhouriat.ir/?p=214424

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰