جمهوریت – فعال سیاسی اصولگرا گفت: اگر بیاید و از موضع سیاسی ورود پیدا کند، خود به خود به دامن جریان سیاسی خاص چپ یا راست فرو خواهد غلتید. آفتی که الان تقریبا ۹۰ درصد امامان جمعه ما با آن مواجه هستند و عملا تریبون جناح خاص سیاسی محسوب میشوند.
- محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا در خصوص اینکه چه اقداماتی باید برای آشتی ملی و افزایش مشارکت مردم انجام شود و اینکه چقدر ضرورت دارد حاکمیت فرصت حضور همه سلایق و افکار مختلف را در انتخابات فراهم کند و به معنای واقعی شاهد تبلور جمهوریت نظام باشیم، گفت: سال جاری سال انتخابات است و ما باید برای انتخابات مجلس دوازدهم آماده شویم. احتمالا از یکی، دو ماه آینده به صورت جدی فعالیت سیاسی نمایندگان فعلی مجلس و گروههای سیاسی برای کاندیداتوری و گمانهزنی در مورد فعالیت تبلیغاتی کاندیداها شروع خواهد شد.
بخش هایی از گفت و گوی مهاجری را در ادامه می خوانید:
- فعلا در حالحاضر برخی جریانهای مانند طیف نزدیک به آقای بذرپاش پیشتاز بوده و وارد میدان شده و فکر میکنم بخشهای دیگر هم به صورت آشکار یا غیر آشکار به تدریج وارد صحنه انتخابات خواهند شد.
- برای اینکه بتوانیم مشارکت مردم را افزایش دهیم در سه حوزه باید فعالیت انجام شود؛ یک حوزه اقتصادی، دوم حوزه سیاسی و سوم حوزه اجتماعی است. در حوزه اقتصادی وضعیت فعلی معیشتی جامعه وضعیت خیلی جذابی نیست و از آنجایی که باعث میشود مردم تصور کنند دولت و مجموعه حاکمیت به فکر آنها نیست، خودش تا حد زیادی صندوقگریزی ایجاد میکند.
- بنابراین اگر دولت به دنبال شرایط درست در میان مردم است چارهای جز اینکه مقداری از مشکلات اقتصادی را در سال جاری حل کند تا در اسفند نتایج آن در سفره مردم دیده شود، ندارد و این موضوع میتواند در افزایش میزان مشارکت تأثیرگذار باشد.
- دومین موضوع، مسائل سیاسی است که در انتخابات تأثیر میگذارد. روندی که در مجالس گذشته به خصوص از مجلس هفتم به این طرف مشاهده کردیم، ردصلاحیتهای گستردهای که با آن مواجه شدیم، خود به خود نشاط سیاسی را از جامعه سلب میکند و به همین دلیل مردم و گروههای سیاسی عملا مجبور به قهر از انتخابات میشوند.
- تصور من این است که اگر شورای نگهبان هیچ نظارتی نداشته باشد و هیچ ردصلاحیتی انجام ندهد، قطعا نتیجه انتخاباتی که برگزار خواهد شد از مجلس فعلی بهتر خواهد بود. بنابراین فراهم آوردن مجلسی که بتواند خواسته اکثریت جامعه را تأمین کند، میتواند جذب مشارکت کرده و مردم را پای صندوق رأی بیاورد.
- موضوع سوم بحث اجتماعی است. بعضی از سختگیریهایی که در حوزههای اجتماعی انجام میشود، مسائل اقتصادی و سیاسی را هم تشدید میکند. موضوعاتی مثل گشتارشاد و این مسائل، برخورد با فضای مجازی، فیلترینگ، کند شدن اینترنت و… مردم را عصبانی میکند و احساس غیرخودی بودن به جامعه دست میدهد که در نهایت نتیجه آن، مشارکتگریزی از انتخابات است.
- نکته مهم در مورد تجمعات این است که تجمعات برای بخشی از نظام سیاسی ما یک تابو شده است. تصور میکنند، اگر مجوز اعتراضات و تجمعات داده شود، ممکن است علیه نظام و حاکمیت تمام شود.
- حال آنکه اولا در قانون اساسی، تجمعات مشروط بر اینکه مخل قوانین اسلام نباشد و مسلحانه هم نباشد، آزاد است. فکر میکنم بیش از ۹۹ درصد اعتراضهایی که مردم دارند و میخواهند درباره آن تجمع کنند، از جنس همین موضوعات است که نه مخل دین بوده و نه کسی میخواهد با اسلحه وارد تظاهرات شود.
- فکر میکنم جامعه مدنی به آن اندازهای از کمال و بلوغ رسیده که چنین تجمعاتی را در جاهایی برگزار کند که مزاحمتی برای مردم فراهم نکند. بنابراین اگر برگزاری تجمعات به NGOها واگذار شود، بدون آنکه دولت دخالتی در آن انجام دهد، به احتمال زیاد تجربه بسیار موفقی خواهد بود.
- برداشت من این است گرچه ممکن است که بیحجابی و کشف حجاب در بعضی از شهرهای بزرگ مثل تهران آن هم در بخشی از مناطق تهران بروز و ظهور بیشتری داشته باشد، اما بیش از آنکه یک اتفاق سیاسی باشد، یک نوع مبارزه منفی است و شاید تنها جایی باشد که کسانی بخواهند مقاومت خودشان را در برابر بخش سیاسی نشان دهند و به این شکل آن را به منصه ظهور برسانند.
- روشهای دیگری وجود ندارد، شاید در موضوعات دیگر روشی که بشود آن را جلوی دیدگان دیگران آورد، وجود نداشته باشد. برای مثال بعضی از روشهای مبارزه منفی همانطور که در مورد انتخابات مثال زدم قهر کردن از صندوق رای است.
- شما وقتی در انتخابات شرکت نمیکنید یک بروز سیاسی دارد اما بروز سیاسی خیلی به شکل خیابانی نیست و به شکل پنهان شدن است. در مورد حجاب موضوع کاملا جلوی چشم میآید و اتفاقا به دلیل آنکه جلوی چشم میآید، برخی از نیروهای سیاسی و مذهبی را تحریک میکند و آن را به یک پدیده امنیتی و سیاسی تبدیل میکند و چون مقابله کردن با مقولات امنیتی و سیاسی به مراتب سختتر از مقولات فرهنگی و اجتماعی است، خود به خود به بحران تبدیل میشود.
- فهم اینکه مبارزه با بدحجابی روزی به مشکل خواهد رسید خیلی سخت نبود، تقریبا از همان اولین روزها، هفتهها و ماههایی که گشتارشاد آغاز به کار کرد، میشد حدس زد که روزی این اتفاقات تلخ رخ دهد.
- به نظرم اگر در جامعه نوعی تفاهم سیاسی و آشتی ملی به وجود بیاید، نمیگویم بیحجابی از بین خواهد رفت، اما حداقل اینکه این موضوع به یک مقوله سیاسی- امنیتی و تقابل با نظام تبدیل شود را تعدیل خواهد کرد و وقتی موضوع از حالت امنیتی و سیاسی به مقولات اجتماعی تغییر کند، اصلاح آن کار سادهتری خواهد بود.
- متاسفانه احزاب سیاسی به دلیل ضعف ساختاری و به این دلیل اینکه در نظام سیاسی کشور خیلی بازی داده نشدهاند، احزاب پرقدرتی نیستند. از توان چانهزنی با حاکمیت برخوردار نیستند و نه تنها در بین اقشار مردم بلکه در افرادی که گرایش به سمت جناح آنها دارند هم پایگاه قابل قبولی ندارند.
- البته بهترین خوشبینیها میگوید اصلاحطلبان ۱۵ تا ۲۰ درصد و اصولگرایان هم به همینمقدار در جامعه نفوذ دارند. تازه این عدد هم به این معنا نیست که همه افرادی که به یک جناح سیاسی رأی میدهند، طرفدار یا عضو احزاب سیاسی باشند، اینطور نیست. به همین دلیل احزاب خیلی قدرتمند نیستند و در جامعه هم فرهنگ تحزب خیلی جا نیفتاده است.
- به نظرم سلبریتیها در فضای عمومی و سالم جامعه حرکت میکنند، در دستهبندیهای سیاسی نمیگنجند، حد و مرز و کارکردهای خودشان را دارند. برای ما و مردم و کشور مناسبترین راه این است که به هیچوجه کارهای سلبریتیها را حتی اگر یک رنگ کوچکی از سیاست دارد، بزرگ نکنیم و اجازه دهیم به داخل فیلد خود برگردد. در آن صورت سلبریتیها در کارشان موفق خواهند بود و سیستم سیاسی هم موفقتر عمل خواهد کرد.
- فکر میکنم درست است که ائمه جمعه شأن سیاسی دارند، اما کارکردشان اجتماعی است. درست است که ائمه جمعه از طرف حاکمیت منصوب میشوند اما از آنجایی که آنها برای مردم خطبه میخوانند، علیالقاعده باید کسانی که برای آنها خطبه میخوانند، این موضوع مهم باشد که باید نیازها و خواستههای مردم برای آنها از اهمیت بالایی برخوردار باشد.
- اگر امام جمعه به مشکلات مردم از جهت حل کردن نگاه کند، وارد تعامل با دستگاههای اجرایی و سیستم قضائی و مجلس میشود و میتواند به دنبال حل مسائل و مشکلات اجتماعی مردم باشد.
- اما اگر بیاید و از موضع سیاسی ورود پیدا کند، خود به خود به دامن جریان سیاسی خاص چپ یا راست فرو خواهد غلتید. آفتی که الان تقریبا ۹۰ درصد امامان جمعه ما با آن مواجه هستند و عملا تریبون جناح خاص سیاسی محسوب میشوند.
- ائمه جمعههایی بودند که اگرچه شخصا آدمهای سیاسی به شمار میرفتند اما تریبون نماز جمعه آنان تریبون بازیهای سیاسی نبوده است. البته قبول دارم کار آسانی نیست که ائمه جمعه را بشود از وضعیت کنونی خارج کرد و آنها را به سمت رفتارهای اجتماعی سوق داد، ولی حتی اگر یک امام جمعه هم از گرایش سیاسی فاصله بگیرد و به سمت اقدامات اجتماعی برود، قطعا یک گام مثبت خواهد بود.
- بخشی از سرمایه اجتماعی ما به چهرههای سیاسیِ استخوانخرد کرده و باسابقه کشور برمیگردد. مثلا وقتی شما آنها را در یک نظارت استصوابی از گردونه انتخابات خارج میکنید و به برخی از آنها اجازه میدهید در فضای رسانهای کشور توسط یک اقلیت بداخلاق با دروغها و تهمتهای مختلف تندرو لکهدار شده و زیرسوال بروند، با باز گذاشتن دست رسانههایی که صرفا نقش بوق را برای بیآبرو و بیحیثیت کردن دیگران بازی میکنند، در نهایت این اتفاقات سرمایههای اجتماعی را از بین میبرد. از طرف دیگر سرمایههای اجتماعی فقط سیاسیون نیستند، بلکه سلبریتیها و ورزشکاران هم سرمایههای اجتماعی هستند که میتوانند در مواقع لزوم به کار جامعه بیایند که حتی آنها را هم از بین بردیم.
- مثلا برخوردی که با آقای علی دایی شد، با دیگران هم در سطوح مختلف انجام شد. اینها جزو کارهایی بود که سرمایههای اجتماعی را از بین برد. تصور نکنید که وقتی یک سلبریتی و یک چهره سیاسی را تخریب میکنیم فقط آن آدم را تخریب میکنیم، یعنی روندی را ایجاد کردیم که مخرب اخلاق، رواداری و نظاممندی اخلاقی در جامعه است. در اصل با تخریب افراد، فقط آن افراد تخریب نمیشوند، بلکه یک سرمایه بزرگی به نام سرمایهاجتماعی از بین میرود.
- من از جمله کسانی هستم که معتقد بودم اگر حاکمیت یکدست اتفاق بیفتد، بسیاری از مشکلات فعلی حل میشود. دلیل ذکر این گفتهها وجود دو نکته بود؛ یک دلیل این بود که مجموعه امکانات اقتصادی سازمانهای حکومتی که در اختیار دولت نیست مثل ستاد اجرایی، بنیاد مستضعفان، قرارگاه خاتم، پشت دولت قرار میگیرند که ظرفیت بزرگی دارند و میتوانند مسائل اقتصادی و اجرایی کشور را حل کنند و از این جهت حاکمیت یکدست میتواند به نفع مردم باشد.
- به نظرم تا وقتی که مجموعه و مقامات عالی کشور ارادهای نداشته باشند و یا اصلا نپذیرند که سیستم سیاسی کشور با ورود افراد باسابقه و باتجربه میتواند به نتیجه مطلوبتری برسد، اتفاق خاصی نخواهد افتاد. من حتی معتقد هستم فردی مثل احمدینژاد در شرایط کنونی در اندازه و سطح خودش میتواند تاثیرگذار باشد. بقیه افراد هم همینطور.
- مصلحت دین،جمهوری اسلامی و جامعه، حجاب الزامی و گشت ارشاد نیست
- امام جمعه اصفهان: درباره حجاب، آتش به اختیارید
- عضو خبرگان رهبری: حجاب خط قرمز نظام اسلامی است
- عطاءالله مهاجرانی: حجاب به این پررنگی و غلظت که بین فقیهان ما مطرح شده، مطلقاً چنین جایگاهی در فقه ندارد
- کبری خزعلی: قوانین عفاف و حجاب به زودی اجرا می شود
- امام جمعه تهران: اجرای قانون حجاب مطالبه ماست
- خاتمی: بی حجابها زنها و بچه های همان دزدها هستندجداسازی خانم و آقا در ادارات/ ورود بدون چادر ممنوع
- شهردار مشهد : دستور دادستان مشهد درباره ممنوعیت ورود به مترو بانوان بدحجاب ، خلاف قانون و سخنان رهبری است / اصرار دارند ، ابلاغ کردم
- لطفا ورود بد حجاب ها را به راهپیمایی ها و صندوق های انتخاباتی ممنوع کنید
- ایجاد پایگاه عفاف و حجاب در متروی تهران
- تذکر نماینده مجلس درباره برخوردهای گشت ارشاد
- اژه ای:جریانات سازمانیافته ترویج بیحیایی کشف شود
- واکنش قالیباف به رفتارهای سلیقهای در ترویج حجاب
- واکنش دولت به ممنوعیتهای تازه برای کمحجابها
- سردار شکارچی: با هنرمندانی که به اسم فیلمسازی ریشه عفاف را میزنند باید برخورد شود
- چرا مردم فکر میکنند کاسهای زیر نیمکاسه است؟
- واکنش وزیر کشور به فراخوان کشف حجاب
- باید قلم پای هرکس قصد تعرض به حجاب دارد را خرد کرد
- هشدار درباره دوقطبی باحجاب و بدحجاب
- بدحجابها، دستپخت تربیتی همین نظام هستند
- علم الهدى و بانوان بى حجاب در راهپیمایى ها
- واکنش مهدی کروبی به برخورد خشن با بدحجابها
- احمد خاتمی: منظورم بیحجابها بود، نه شُل حجابها
- نماینده مجلس : ولنگارتر از ایران کجا وجود دارد؟
- تشبیه قانون حجاب به نوشیدن یک پاتیل مشروب
- دبیر ستاد احیای نهی از منکر : دیوار تار موی زنان فرو بریزد ، بقیه دیوارهای نظام هم فرو میریزد
- حجاب حداکثری یا حداقلی/جامعه را چند پاره نکنیم
- ارتباط گشت ارشاد با فشارهای اقتصادی
- قرار است با گشت ارشاد، حواسها از گرانی پرت شود؟
- همشهری: مخالفت با “حجاب اجباری و گشت ارشاد” مثل مخالفت با “دستگیری دزد و قاتل” است
- چرا برخورد خشن گشت ارشاد با آن مادر اتفاق افتاد؟
- اظهارات باهنر درباره شلوارک و دامن کوتاه زنان
- این لباسها طبق قانون حجاب ممنوع است
- واکنش داوری به موضع همسر رئیسی درباره حجاب
- محرومیت بدحجاب ها از خدمات دولتی چه توجیهی دارد؟
- هیچجا توصیه نشده مردم را با اکراه دیندار کنید
- موضع کروبی درباره حجاب اجباری و گشت ارشاد
- غیرت برای حجاب را یکبار برای فقر بهکار ببرید
- واکنش افروغ به اظهارات یامین پور درباره حجاب
- یامینپور: «نه به حجاب اجباری» محدود به حجاب نیست/ حاکمیت این را پروژه میبیند و جلوی آن میایستد
- جلالی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: تا ۲ هفته دیگر روسریها به سر زنان برمیگردد/ احتمالا حساب بانکی فرد بیحجاب مسدود شود
- قانون حجاب سر جای خودش است اما نه برخورد فیزیکی انچام خواهد شد نه کسی دستگیر می شود؛ حتی تذکر شفاهی هم نیست؛فقط مدیریت هوشمند
- مدیریت قانون عفاف و حجاب هوشمند میشود؟
- جزئیات طرح کمیسیون فرهنگی درباره عفاف و حجاب
- محرومیت اجتماعی؛ مجازات کشف حجاب و برهنگی
- نماینده مجلس: بیحجابی باعث شوهر دزدی میشود
- امام جمعه اصفهان: باید این کشور اسلامی را از وضع فعلی بیحجابی نجات داد و از بدتر شدن شرایط جلوگیری کرد
- شعار «مرگ بر بیحجاب» در نماز جمعه تهران/ تهدید مسئولان به فوران «این حجم از نفرت و غیرت»
- دستور دادستان خوزستان به پلیس برای برخورد قاطع با بیحجابی
- حسین شریعتمداری: زنانی که کشف حجاب کردهاند را دنبال کنید
- هشدار جدی پلیس به مسافران مازندران درباره بی حجابی
- گشتهای امنیت اخلاقی در اماکن تاریخی کاشان/عکس
- علم الهدی: این لامذهبی است که دختری روسری از سرش برمیدارد/ اگر بنا شود مردم به دلخواه خود عمل کنند میشوند سوژه دشمن
- پیشنهاد عضو موتلفه برای اعمال محدودیت از طریق کد ملی برای متخلفین حجاب
- پلمپ کافه ای در همدان بدلیل زمینه چینی رقص و آواز
- رفیق دوست: حجاب زوری واکنش منفی به همراه دارد
- مجازاتهای سنگین جدید در طرح عفاف و حجاب
- آیتالله اراکی: بیحجابی یعنی کرونای آدمکش و جامعه نابود کن/ اجازه نخواهیم داد تا بیحجابی در جامعه اسلامی رواج پیدا کند/ زن بیحجاب، در بند شهوت دیگران و ارضای آنان است
- عاملان درگیری با خانم محجبه در قم بازداشت شدند
- امام جمعه زابل: کسی که روسری بر میدارد، پاره تن ما است اما دشمن او را از ما دزدیده
- جلالی نماینده مجلس: قانون حجاب در کشور اجرا خواهد شد؛ در این طرح هیچگونه مواجهه فیزیکی نیست/ اگر کاری انجام نشده، نتوانستیم نه اینکه نخواستیم/ امسال تورم کاهش زیادی دارد
- دادستان آستارا: مردم کنار جادهها به بهانه مسافر بودن روزهخواری و بدحجابی نکنند
- حسین شریعتمداری: کشف حجاب کنندگان اندک هستند؛ با اینها تسامح نکنید/ مماشات قابل توجیه نیست
- بیانیه وزارت کشور در خصوص حجاب: هیچگونه عقبنشینی یا تساهل صورت نگرفته و نخواهد گرفت
- امام جمعه قم: پیامدبدحجابی افزایش فحشا و فرزندان نامشروع است
- نکته عجیب ماجرای ریختن ماست بر سر مادر و دختر بی حجاب
- پلمب یک بوم گردی در خواف بعلت عدم رعایت حجاب
- احضار لبنیات فروش و صدور حکم جلب آمر به معروف و ۲ خانم بدون حجاب صادر شد
- وضعیت فعلی حجاب در خیابانها قابل تحمل نیست/ شهدای ما حجاب را از خون خود اثرگذارتر می دانستند/حجاب باید اجباری باشد/ به خاطر وضعیت اغتشاشات با کشف حجاب ها مدارا شد اما دیگر باید تمام شود
- فصل محجبه کردن زنان زمستان بود که از دست رفت/ مرد وقتی زنی خوشگلتر از زن خودش ببیند دلش می رود و خانواده از هم می پاشد
- حمله با چاقو به یک طلبه تذکردهنده درباره بیحجابی
- مصباحی مقدم: آمر به معروف حتی نباید بایستد ببیند تاثیر داشته یا خیر، چه رسد به اینکه بخواهد به کسی حمله کند
- با داستان حجاب جامعه را دو قطبی نکنیم
- قالیباف: دغدغه مردم هنجارشکنی بی حجابان است
- انتقاد رهبر انقلاب از تنظیم قیمت محصول بعضی شرکتهای دولتی با دلار تلگرامی/ حجاب محدودیت شرعی و قانونی و کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است
- ممنوعیت فروش بلیط مترو به بیحجابها + عکس
- احمد خاتمی: دل متدینین از بیحجابیها خون است
- خطیب قم: نظام درباره حجاب ذرهای کوتاه نمی آید
- شاخصهای حجاب به ادارات ابلاغ می شود
- علمالهدی: بیحجابی مثل دشنام به پدر مردم است / هیچ فرد باغیرتی این را تحمل نمیکند و واکنش نشان میدهد
- از «شنبه آینده»، کشف حجابکنندگان در معابر عمومی، خودرو و اماکن تجاری به محاکم قضایی معرفی میشوند
- کدام دوربینها «کشف حجاب» را ثبت میکنند؟
- روایت فارس از حبس ۲ بیحجاب در امامزاده /عکس
- صادق کوشکی: موافقان حجاب اختیاری با توزیع مخدر و قاچاق کالا هم موافق هستند
- آقای رادان! با دختران زیر ۱۸ سال چه میکنید؟
- اعلام نحوه برخورد با کشف حجاب «زنان کارمند» در خارج از محیط کار
- آقای رادان فکر کردهاند میدان جنگ است
- مجازات آن مرد که ماست پرت کرد چه شد؟
- انتقاد عضو کمیسیون فرهنگی از قالیباف درباره حجاب
- جلسه رسانه ای پلیس و وزارت ارشاد برای اجرای طرح عفاف و حجاب
- مجلس از اقدام پلیس درباره کشف حجاب حمایت میکند
- کم حجاب هایی که به مراسم احیای شب قدر رفتند
- یادآوری به وضعکنندگان محدودیت برای زنان بدون حجاب
- جزئیات «مدل هوشمند» مقابله پلیس با بیحجابی
- مجید بنیفاطمه: کسی که بلد نیست، «غلط میکند»؛ نهی از منکر کند
- طرفداران حجاب اختیاری به دنبال بدننمایی هستند
- رادان : بد پوششی را از طریق پیامک ارسال میکنیم
- نظر دستیار رئیسی درباره منع خدمات اجتماعی به بی حجابان
- رادان: دوربینهای کنترلی حجاب بی خطاست
- حمید رسایی: نترسید، قانون را درباره حجاب اجرا کنید؛ حتی اگر جامعه دوقطبی شود
- از راپل علیه ماهواره تا برخورد ضربتی با بیحجابی
- طرح برخورد با بدحجابی و کشف حجاب آغاز شد
- کنایه نماینده مجلس به رادان درباره دوربینهای حجاب
- نظر رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا درباره کشف حجاب
- پزشکیان: مسئله حجاب با جریمه و محرومیت حل نمی شود
- انتقاد حسین شریعتمداری از دستیار رئیسی بخاطر حجاب
- تجمع تعدادی از دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در اعتراض به مقررات پوشش و حجاب
- سخنگوی فراجا: ارسال ۳۵۰۰ پیامک کشف حجاب به واحدهای صنفی/ پلمب ۱۵۶ مغازه و تالارباغ/ برخورد پلیس با معدود افرادی که گویا از کرهای دیگر آمدهاند
- کیهان: از عواقب مقابله با بدحجابی نترسید
- روایتی از «اجرای طرح حجاب» در یک «پاساژ»
- برنامهریزی «هیاتهای مذهبی» برای «بیحجابها»
- روزنامه جوان: تحمل بیحجابی سخت است
- اگر در مراکز صنفی حجاب رعایت نشود، پلمپ میشوند
- ارسال پیامک بدحجابی در خودرو با سرشماره «police»/ مراحل «توقیف خودرو» چگونه است؟
- ۲ میلیارد تومان هزینه پیامک کشف حجاب در ۱ روز
- جواب ستاد امر به معروف به مجتبی توانگر
- غلط است بگویند درمورد حجاب نمیشود کاری کرد
- رد شایعه تیراندازی برخورد با بیحجابی در بابل
- واکنش همسر رئیسی درباره اتفاقات اخیر درباره حجاب
- کوشکی: اگر «بیحجابها» آزاد باشند؛ «معتادان و قاچاقچیان» هم باید آزاد باشند
- تشکیل پرونده قضایی کتایون ریاحی و پانته آ بهرام
- «تذکر حجاب» در «مترو تهران» + عکس