جمهوریت –مهندس عبدالکریم حسین زاده در این دیدار از آنچه در معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری طی چهار ماه گذشته انجام و برنامه ریزی شده سخن گفت و در کنار مستندات آماری مدیران این مجموعه، توضیحاتی ارائه کرد .
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهور با تاکید بر آسیب موازی کاری ها در کاهش بهره وری و کیفیت توسعه و محرومیت زدایی گفت: با مصوبه نهاد مربوطه و با تایید شخص رئیس جمهور، موضوع راهبری محرومیتزدایی و رفع فقر چند بعدی و عدالت اجتماعی به معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم سپرده شده و ما بر این اساس میتوانیم نقش تنظیمگری بین دستگاههای مختلف، برای توسعه مناطق کمتر برخوردار داشته باشیم. نظام یکپارچه حکمرانی توسعه روستایی و نظام یکپارچه راهبری توسعه مناطق محروم این حوزه بسیار حائز اهمیت است که اکنون این معاونت آنها را برعهده دارد.
حسین زاده با تاکید بر رویکرد جدید معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم در نگاه به توسعه اظهار کرد: معتقدیم که توانمندسازی باید جایگزین مدل سنتی محرومیت زدایی شود. با این رویکرد، براساس ظرفیت ها، توسعه ایجاد کرده و تلاش می کنیم داشته های مناطق را در برنامه ریزی توسعه با نگاه توانمندسازی لحاظ کنیم.
معاون رییس جمهور در حین ارائه گزارش فعالیت های انجام شده در حوزه توسعه روستایی ومناطق محروم خطاب به رییس جمهور اظهار کرد: ما در پایان این چهار سال، باید مشخص و اعلام کنیم که در متوازن کردن توسعه در کشور چه تاثیری گذاشته ایم. در این مسیر نیز با راهبری معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم، تمام وزارتخانه ها و دستگاه ها را در فرایند متوازن سازی توسعه، همراه و هم مسیر می سازیم، در پایان روستا توسعه روستایی را بهکجا رسانده ایم و اینکه درمحرومیت زدای و توسعه مناطق محروم را بکجا رسانده ایم.
وی تاکید کرد: من و همکارانم در این معاونت می خواهیم پیاده نظام کشور برای توسعه متوازن باشیم. از این جهت، نقش کلیدی در جهت دهی به اعتبارات را جدی بگیریم؛ چرا که نمی شود بدون راهبری و حکمرانی متوازن، در مسیر مدیریت توسعه، اعتبارات را در جای متناسب هزینه کرد.
مهندس حسین زاده از نگاه دقیق و عالمانه و حمایت های رییس جمهور در زمینه توسعه مناطق روستایی ومناطق محروم قدردانی کرد و خطاب به دکتر پزشکیان افزود: احیای ساختار توسعه روستایی و نظام راهبری مناطق محروم، مدیون حمایت های رییس جمهور از این معاونت است.
در این جلسه گزارشهایی از سامانه پایش و نظارت در زمینه تامین زیرساختهای توسعه روستایی، گزارش کارآفرینی ملی (بهبود شرایط مناطق محروم با ایجاد تفکر کارآفرینی)، گزارش طرح توکنایز کردن پنلهای خورشیدی با هماهنگی میان معاونت توسعه روستایی و سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت جهادکشاورزی ارایه شد.
همچنین گزارش های نظارت عالیه معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری بر طرحهای توسعه عدالت آموزشی از انتخاب زمین و مجری تا طراحی و اجرا و ضرورت تجمیع دادههای این طرح در معاونت توسعه مناطق محروم و گزارش کیفیت و کمیت اجرای طرح احیای واحدهای اقتصادی راکد، با تاکید بر احصای نظام مسائل واحدهای راکد و به سرانجام رساندن این طرح در معاونت توسعه روستایی مورد ارائه و بررسی حاضران قرار گرفت.
در عین حال مقرر شد مدیریت یکپارچه توسعه روستایی و مناطق محروم با محوریت این معاونت راهبری و اجرایی شود.
بیشتر بخوانید:
- حسین زاده: موازی کاری نمی کنیم | میخواهیم راهکار باشیم نه مسئله
- احیای پروژه های روستایی راکد خراسان شمالی بانظارت معاون رییس جمهور
- سرکشی به فرهنگ، اقتصاد و پروژه های راکد مرزی
- ۳ برنامه مهم معاون رییس جمهور در بجنورد
- بازدید میدانی معاون رییس جمهوری از طرح نیمه تمام احداث اسکله بندر بحرکان
- خوزستان در پایان دولت چهاردهم، دیگر خوزستان گذشته نخواهد بود
- شب نشینی کودکان آسیب دیده با معاون رییس جمهور
- حضور شبانه آقای معاون در «سرای نور»
- افتتاح و آغاز ساخت طرح های خدمات شهری در شیراز
- مالیات مناطق نفتخیز به استان برگردانده میشود
- کلنگ زنی پروژه بهسازی روستایی در منطقه صعب العبور پیچاب
- پیشنهاد معاون رییس جمهور به مجلس برای مدیریت مساله وزیر اقتصاد
- عبدالکریم حسین زاده معاون رئیسجمهور: رای مردم، اصلی انکارناپذیر در حکمرانی است
- پزشکیان: برنامههای توسعه با تکیه بر دادههای دقیق از ظرفیتهای هر منطقه تدوین شود