جمهوریت : گردو مملو از خاصیت و فواید است که بطور معمول در انواع آجیلها نیز حضور دارد و حتی گاهی راه به سوی غذاها نیز باز کرده است.
البته این میوه خوشمزه میتواند تاثیرات منفی نیز بر بدن انسان داشته باشد، اما از سوی دیگر باید بدانید که مصرف آن برای خود تاریخ مصرف دارد.
گردو؛ میوهای مغزدار با ارزش غذایی بسیار بالا
به گزارش سرویس سلامت جمهوریت ، گردو را میوهای پرخاصیت و پر از ویتامین میدانند که بطور معمول از مغز آن بصورت خام در آجیلها استفاده میشود و یا حتی از گردو برای طبخ برخی خورشتها و غذاها استفاده میکنند.
سهم تولید گردو در دنیا طی سالهای اخیر بر گردن کشورهای همچون؛ چین، آمریکا، ایران، ترکیه و اوکراین بوده و کشورهای دیگری همچین شیلی، رومانی، فرانسه، هند، مصر و… نیز سالیانه مقادیر زیادی از گردو را تولید و صادر میکنند.
مغز گردو حاوی امگا-۳، ویتامین و املاحی A, B, C, D, E است و ترکیباتی از اسیدهای عالی و مقدار کمی اسانس و اگزالات آهک در آن وجود دارد. طبع گردو گرم است.
خواص و فواید طلایی گردو
- خواص گردو در سلامتی قلب
امگا۳ در گردو از سلامت قلب محافظت کرده و فشار خون را کنترل مینماید همینطور از بیماریهای شایع قلب جلوگیری میکند.
- تاثیر گردو در تقویت سیستم ایمنی بدن و سرطان
گردو سیستم ایمنی را سالم نگه میدارد و حتی با مصرف آن، میتوان به کاهش خطر سرطان پستان کمک کرد.
- جلوگیری از بیماریهای التهابی و سلامت استخوانها با کمک گردو
افراد مبتلا به بیماریهای التهابی مثل آسم، ورم مفاصل و اگزما گردو مصرف کنند.
گردو برای سلامت استخوانها گردو با اسیدی مخصوصی که در خود جای داده است میتواند از استخوانها محافظت کند.
- خواب بهتر و کاهش استرس با مصرف گردو
گردو حاوی ملاتونین است که میتواند به خواب بهتر و کم شدن استرس کمک کند.
- جلوگیری از پیری زودرس به کمک گردو
گردو غنی از ویتامین b است و همانطور که میدانید ویتامین b میتواند از پوست مراقبت کند.
- از بین بردن گودی زیر چشم و سلامت مو با مصرف گردو
گردو به درمان گودی زیر چشم کمک میکند و از سوی دیگر با توجه به اینکه، منبع خوبی از امگا۳، امگا۶، پتاسیم و امگا۹ است که به بلند شدن مو، موهای سالم کمک میکند.
عوارض جانبی مصرف بیش از حد گردو
- افزایش وزن
- آلرژی
- جوش و تورم صورت
- اسهال و حالت تهوع
- سرطان لب
- اکنه
- حمله آسم
تاریخ مصرف گردو
مغز گردو ماندگاری زیادی ندارد و از این رو باید توجه داشته باشید که، بعد از گذشت مدتی رنگ آن زرد میشود و دارای طعم تند میشود و خوردن آن موجب مسمومیت میشود.
-
بیشتر بخوانید:
-
آهن موجود در ازگیل کدام دردهای انسان را درمان میکند؟!
-
خواص توت وحشی و برگ آن
-
از درمان شب کوری تا محافظت از مغز به کمک خرما
-
هشدارهایی درباره مصرف نارَنگور +خواص درمانی و تداخلات دارویی
-
مصرف موز برای این افراد سم است!
-
از نقش سیب در افزایش رشد مو و درخشندگی پوست خبر دارید؟!
-
ذرت؛ غلهای پر خاصیت
-
تابحال لاغری با پوست مالته را تجربه کرده اید؟!
-
نگاهی به عوارض و خواص نان تافتون
این نوع یکی از مضرات گردوی کهنه است و در چنین شرایطی نباید از آن استفاده کرد. از این رو بهترین کار خرید گردو با پوست چوبی آن است که در زمان مصرف آن را بشکنیم و استفاده کنیم.
انتهای پیام/