جمهوریت : زرده چال یا همان زردچوبه، ادویهای پر از خاصیت و قدیمی است که در طب سنتی و یا حتی آشپزخانه کاربرد دارد. کاربردهایی حیرت انگیز که در ادامه به تشریح آنها خواهیم پرداخت.
نگاهی به ادویه زرده چال یا همان زردچوبه
زردچوبه یا زرده چال نوعی ادویهای زرد رنگ است از رده زنجبیلوارها، راسته زنجبیلها، تیره زنجبیلیان که گفته میشود زاده هندوستان است.
این گیاه به مدت هزاران سال در آسیا مورد استفاده قرار گرفته و بخش عمدهای از آیووردا، طب سنتی چینی، داروی سیدها و اونانی را تشکیل میدهد.
گیاه زردچوبه یکی از قویترین انتی اکسیدانها است و سبب کاهش التهاب در بدن، ترمیم پوست و بهبود حواس شناختی میشود.
زردچوبه بدلیل اینکه سرشار از ترکیب شیمایی کورکومین است میتواند سبب بهبود مقاومت به انسولین در بیماران دیابتی، خنثی شدن انسولین اضافی خون شود.
اکثر افراد از زردچوبه به عنوان زعفران هندی یا ادویه طلایی استفاده میکنند.
زردچوبه در آسیا و آمریکای مرکزی کاشته میشود و پودر آن در واقعیت پودری از آسیاب کردن ریشههای گیاه زردچوبه به حاصل میشودوو برخی از افراد از زردچوبه به عنوان مکمل و صابون ان استفاده میکنند.
مروری بر خواص زردچوبه
- کاهش افسردگی
زردچوبه به علت داشتن کورکومین سبب کاهش افسردگی و بیخوابی میشود.
- ضد سرطان
کورکومین در زردچوبه باعث از بین رفتن سلولهای سرطانی میشود.
- جوان ماندن
آنتی اکسیدان و کورکومین در زردچوبه باعث از بین رفتن سلولهای ازاد میشود و جوان ماندن را در افراد میاورد.
- درمان دیابت
کورکومین موجود در زردچوبه سطح گلوکز خون را کاهش دهد و موشهای دیابتی را کاهش میدهد و باعث از بین رفتن دیابت میشود.
- افزایش ایمنی بدن
زردچوبه با خواص ضد التهابی که دارد به افزایش ایمنی تا حد زیادی کمک میکند.
- مقابله با انواع مختلف باکتری
زردچوبه با خواص آنتی باکتریایی عالی در برابر انواع مختلف باکتریها میایستد و میجنگد.
- سم زدایی کبد
کورکومین زرد چوبه، تولید صفرای کبد را تحریک میکند. کبد از صفرا برای بیرون کردن سموم استفاده میکند. همچنین کیسه صفرا، سلولهایی را که ترکیبات مضر را میشکنند، تولید میکند.
- از بین بردن آکنه
کورکومین و انتی اکسیدانهایی که در زردچوبه است باعث از بین رفتن اکنه میشود.
- درمان آرتروز
زردچوبه به درمان ارتروز کمک بسیار میکند.
دیگر خواص زردچوبه
زردچوبه برای درمان سوختگی، ترک پا، شوره سر، لطافت مو، سندرم روده، کمک به سم زدایی، برنزه شدن، سرطان سینه، تقویت حافظه، بسیار بسیار مفید است.
نحوه نگهداری زردچوبه
پودر زردچوبه باید در یک ظرف کاملاً بسته نگهداری شود و در جای خشک و خنک نگهداری شود، که از نور محافظت شود.
زرد چوبه باید در یخچال قرار داده شود و باید از گرمای بیش از حد اجتناب کرد، چون میتواند روغن اسانس معطر خود را پخش کند.
-
بیشتر بخوانید:
-
دارچین؛ ادویهای ارزشمندتر از طلا با خواصی شگفت انگیز
-
طرز تهیه دمنوش هل +خواص و مضرات
-
چرا عسل شیرین است؟ +علائم آلرژی به عسل
-
هشدار؛ مصرف عرق نعنا برای این افراد ممنوع است
-
تخم کتان را باید چطور مصرف کرد؟ +مضرات و تداخلات دارویی
از طرف دیگر نور خورشید میتواند رنگش را محو کند.
ظرفش باید به شدت پس از استفاده بسته شود. قرار گرفتن در معرض هوا برای مدت طولانی باعث رفتن طعم و بویش میشود.
انتهای پیام/